pojatpuolapuilla_cycleLillitytot_cyclepojat_cycleLunarenkailla_cyclesininenparkour_cyclekärrynpyöräVeetikivillaChristinajaMikaelCycle
Slogan

Boka Gymi Kalas – Nu med kroppsdekorationer

Vi på Gymi Bromma älskar kalas!

Ett Gymi-kalas är ett kalas där rörelseglädje och gemenskap står i centrum. Tillsammans med dina vänner kommer du att få utforska fantasins underbara värld i en hinderbana som är utformad efter dina önskemål! Lek loss på 200 kvm tillsammans med dina vänner, du har allt för dig själv! På våra mjuka mattor och redskap kan du hoppa, klättra, göra kullerbyttor och massvis med annat skoj, helt tryggt och säkert! Lek att ni är tigrar, lejon, superhjältar, ninjor eller precis vad som helst! Nu kan du även få ansiktsmålning och kroppsdekorationer från Susannas Shop, som passar till ditt tema som extra tillval. Superkul!
 
För de äldre barnen erbjuder vi kalas där man får prova på cirkus, luftakrobatik, parkour, gymnastik och mycket annat skoj! Vi anpassar oss efter dina önskemål på den typ av träning och rörelse som du vill göra. Testa våra aerial silks, yoga hammocks, cirkusringar, studsmattor och annat skoj! Varför inte passa på att lära dig använda eldstavar?
Boka kalas på knappen till höger, välj “evenemang”, “Gymi Kalas” samt önskad dag och tid.
Önskar du ett datum som ligger långt fram i tiden, eller vill du ha ett ännu större och längre kalas med fler deltagare än de i vår prislista? Mejla oss på info.bromma@gymi.se så löser vi det!

 

För mer info om vår priser, läs här

Läs mer om våra kalas här

Priser för kroppsdekorationer:

  • Bokningsavgift: 60 kr
  • Stora paketet: 60 min = 1000:- (Ordinarie pris 1200:-)
  • Lilla paketet: 30 min = 500:- (Ordinarie pris 600:-)

Susannas Shop hinner måla upp till 20 barn på 30 minuter vid enklare dekorationer.

Ange i kommentarsfältet i samband med bokningen om ni önskar anlita Susannas Shop, så skickar vi  mer info och instruktioner!

För mer info om deras tjänster, läs här

Vi ser fram emot vårt samarbete med Susannas Shop och att fortsätta erbjuda er de bästa och roligaste kalasen!

Vi ses på Gymi Bromma

© Gymi 2013