tytot_cycleLunarenkailla_cyclesininenparkour_cycleVeetikivillakärrynpyöräpojatpuolapuilla_cycleLillipojat_cycleChristinajaMikaelCycle
Slogan

Bromma

På Gymi håller vi ledda pass för olika åldersgrupper (0-99 år). Man gör anmälan till terminen (hösttermin, vårtermin, sommartermin) eller provpass. Anmälan sker terminsvis. Självklart kan man byta grupp om man behöver. Hos oss kan man dessutom börja när som helst under terminens gång! I anmälningsblanketten finns korrekt pris. Vi rekommenderar att man börjar vid terminsstart, det är förmånligast. Vi har alltid små grupper, kvalitet före kvantitet!

Du kommer till anmälningsblanketten genom att klicka på knappen ”Gör anmälan” i sidobalken.

Närmare information om passen och deras innehåll hittar du här.

När du anmäler dig, välj först 1) PASS, 2) LÄGER OCH KURSER eller 3) EVENEMANG. En ny meny visas med namn på passen där du kan välja det som passar dig. Därefter öppnas ytterligare en ny meny där du väljer din grupp, dvs. veckodag och tidpunkt. Kontrollera även att du har anmält dig till rätt period (höstterminen eller vårterminen). Kom ihåg att välja rätt åldersgrupp för ditt barn. Åldersgränserna är inte strikta utan meningen är att hitta den bäst möjliga gruppen för ditt barn / dig.

Betalningen görs på nätet i samband med anmälan. Om vi av någon anledning måste skicka en faktura, så tar vi ut en tilläggsavgift på 150 kr.

Du kan även anmäla dig till ett PROVPASS (230kr). Välj i så fall “Pass” => “Provpass” => till ex. “hösttermin 2023” (skriv vilket pass du kommer: dag och tid).  Om du vill säkra en plats i gruppen rekommenderar vi att du anmäler dig till hela terminen. Anmälan till ett provpass garanterar inte en plats för hela terminen.

Läs noggrant igenom avtalsvillkoren (på anmälningsblanketten).

Om du har frågor, mejla oss på info.bromma@gymi.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Gymi 2013