ChristinajaMikaelCyclepojat_cyclepojatpuolapuilla_cycletytot_cyclekärrynpyöräVeetikivillaLunarenkailla_cycleLillisininenparkour_cycle
Slogan

Bromma

På Gymi arrangerar vi ledda träningspass för alla åldrar! Anmälan gäller ett pass i veckan under en termin på 16 fantastiska veckor. Hos oss går det även bra att byta grupp under terminen om behovet skulle uppstå. Vidare är vi öppna för löpande anmälan, det går att anmäla sig när som helst under terminens gång! Vi rekommenderar att anmälan görs för hela terminen då det är som mest förmånligt. Aktuellt schema visas längre ner på sidan.

Grupperna på Gymi är små eftersom vi värdesätter kvalitet före kvantitet.  I små grupper hinner alla med att träna ordentligt och få ut så mycket som möjligt av tiden hos oss.

Vi värdesätter individens behov, därför är våra ålderskategorier enbart rekommendationer. Behov och mognad avgör vilken grupp som passar bäst och det går som sagt att byta grupp under terminens gång.

Vidare information om träningspassen hittar du här.

Anmäl dig via formuläret i högerspalten. Välj “Pass”, “Service” samt “Grupp och datum”.

Om du är nyfiken på vår verksamhet men inte vill anmäla dig till hela terminen på en gång, så erbjuder vi Provpass, där ni får vara med på ett valfritt pass. Välj i så fall “Pass”, “Provpass”, t. ex. “hösttermin 2024”. Ange vilket pass, dag och tid ni önskar komma till i kommentarsfältet. För att säkra din plats rekommenderar vi att du anmäler dig till hela terminen. Anmälan till ett provpass garanterar inte en plats för hela terminen eller i den grupp du önskar prova på.

Betalningen sker via Swish eller med kort på plats.

Läs noggrant igenom avtalsvillkoren (på anmälningsblanketten).

Om du har frågor, mejla oss på info.bromma@gymi.se

 

 

 

 

 

 

 

© Gymi 2013