kärrynpyöräsininenparkour_cycleLunarenkailla_cycleLilliChristinajaMikaelCycleVeetikivillatytot_cyclepojat_cyclepojatpuolapuilla_cycle
Slogan

Bromma

Här hittar du schemat för höst- och vårterminen. Anmälan görs i förväg med webbformuläret, och betalningen görs på nätet i samband med anmälan. OBS! Innan onlinebetalningen fungerar, tar vi ändå anmälningar och betalningen sker i så fall med kort i samband med första träningen.

Du kommer till anmälningsblanketten genom att klicka på knappen ”Gör anmälan” i sidobalken.

Närmare information om passen och deras innehåll hittar du under fliken PASS.

När du anmäler dig, välj först 1) PASS, 2) LÄGER OCH KURSER eller 3) EVENEMANG. En ny meny visas med namn på passen där du kan välja det som passar dig. Därefter öppnas ytterligare en ny meny där du väljer din grupp, dvs. veckodag och tidpunkt. Kontrollera även att du har anmält dig till rätt period (höstperioden eller vårperioden). Kom ihåg att välja rätt åldersgrupp för ditt barn.

Betalningen görs på nätet i samband med anmälan. OBS! För tillfället fungerar online-betalningen inte. Du kan göra anmälningen och betala med kort på plats. Om vi av någon anledning måste skicka en faktura, så tar vi ut en tilläggsavgift på 150 kr.

Du kan även anmäla dig till ett TESTPASS. Om du vill säkra en plats i gruppen rekommenderar vi att du anmäler dig till hela terminen.

Anmälan till ett testpass garanterar inte en grupplats för hela terminen. Om grupplatsen löses in inom en vecka efter testpasset dras den betalda provavgiften av från terminsavgiften för den aktuella terminen. 

Vi kan inte ta emot preliminära bokningar. En anmälan (med webbformulär, via e-post, med pappersblankett eller muntligen) är alltid bindande enligt avtalsvillkoren. Läs noggrant igenom avtalsvillkoren (på anmälningsblanketten).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Gymi 2013