sininenparkour_cyclepojat_cycleVeetikivillaLillipojatpuolapuilla_cycletytot_cyclekärrynpyöräLunarenkailla_cycleChristinajaMikaelCycle
Slogan

Bromma

Här hittar du schemat för höst- och vårterminen. Anmälan görs i förväg med webbformuläret, och betalningen görs på nätet i samband med anmälan.

Du kommer till anmälningsblanketten genom att klicka på knappen ”Gör anmälan” i sidobalken.

Närmare information om passen och deras innehåll hittar du här.

När du anmäler dig, välj först 1) PASS, 2) LÄGER OCH KURSER eller 3) EVENEMANG. En ny meny visas med namn på passen där du kan välja det som passar dig (till exempel alla passen med förälder med hittar du under Gymi 1-4 år). Därefter öppnas ytterligare en ny meny där du väljer din grupp, dvs. veckodag och tidpunkt. Kontrollera även att du har anmält dig till rätt period (höstperioden eller vårperioden). Kom ihåg att välja rätt åldersgrupp för ditt barn. Åldersgränserna är inte strikta utan meningen är att hitta den bästa gruppen för ditt barn / dig.

Betalningen görs på nätet i samband med anmälan. Om vi av någon anledning måste skicka en faktura, så tar vi ut en tilläggsavgift på 150 kr.

Du kan även anmäla dig till ett TEST- eller PROVPASS (200 kr). Välj i så fall “Pass” => “Provpass” => till ex. “hösttermin 2018” (skriv till vilket pass du kommer: dag och tid).  Om du vill säkra en plats i gruppen rekommenderar vi att du anmäler dig till hela terminen.

Anmälan till ett provpass garanterar inte en grupplats för hela terminen. Om grupplatsen löses in inom en vecka efter testpasset dras den betalda provavgiften av från terminsavgiften för den aktuella terminen. 

Vi kan inte ta emot preliminära bokningar. En anmälan (med webbformulär, via e-post, med pappersblankett eller muntligen) är alltid bindande enligt avtalsvillkoren. Läs noggrant igenom avtalsvillkoren (på anmälningsblanketten).

Om du har frågor, hjälper vi gärna!

 

 

 

 

 

 

 

© Gymi 2013