VeetikivillaLunarenkailla_cyclesininenparkour_cyclekärrynpyöräLillipojat_cycleChristinajaMikaelCycletytot_cyclepojatpuolapuilla_cycle
Slogan

Bromma

På Gymi håller vi ledda pass för olika åldersgrupper (0-99 år). Man gör anmälan till terminen (hösttermin, vårtermin, sommartermin) eller provpass. Man väljer en viss grupp som man vill vara med i under terminen (till exempel Gymi 10-13 år måndagar kl 15-15.55) och så går man i den gruppen hela terminen (eller byter grupp vid behov). Man kan börja när som helst (också mitt på terminen) om det bara finns plats i grupperna. Anmälningsblanketten ger alltid veckans rätt pris. Det är alltid förmånligast att börja i början av terminen. Vi tränar i små grupper (max 10-15) och bara en grupp i taget i lokalen. Vi uppskattar härlig träningsro!

Här (längre nere) hittar du scheman för de olika terminerna och läger. Anmälan görs i förväg med webbformuläret, och betalningen görs på nätet i samband med anmälan. Formuläret ger dig rätt pris för terminen även om man börjar mitt i terminen. Det är alltid förmånligast att börja i början av terminen.

Du kommer till anmälningsblanketten genom att klicka på knappen ”Gör anmälan” i sidobalken.

Närmare information om passen och deras innehåll hittar du här.

När du anmäler dig, välj först 1) PASS, 2) LÄGER OCH KURSER eller 3) EVENEMANG. En ny meny visas med namn på passen där du kan välja det som passar dig (till exempel alla passen med förälder med hittar du under Gymi 1-4 år). Därefter öppnas ytterligare en ny meny där du väljer din grupp, dvs. veckodag och tidpunkt. Kontrollera även att du har anmält dig till rätt period (höstterminen eller vårterminen). Kom ihåg att välja rätt åldersgrupp för ditt barn. Åldersgränserna är inte strikta utan meningen är att hitta den bäst möjliga gruppen för ditt barn / dig.

Betalningen görs på nätet i samband med anmälan. Om vi av någon anledning måste skicka en faktura, så tar vi ut en tilläggsavgift på 150 kr.

Du kan även anmäla dig till ett TEST- eller PROVPASS (230 kr). Välj i så fall “Pass” => “Provpass” => till ex. “hösttermin 2022” (skriv till vilket pass du kommer: dag och tid).  Om du vill säkra en plats i gruppen rekommenderar vi att du anmäler dig till hela terminen. Anmälan till ett provpass garanterar inte en grupplats för hela terminen.

Vi kan inte ta emot preliminära bokningar. En anmälan (med webbformulär, via e-post, med pappersblankett eller muntligen) är alltid bindande enligt avtalsvillkoren. Läs noggrant igenom avtalsvillkoren (på anmälningsblanketten).

Om du har frågor, hjälper vi gärna!

Värterminen börjar på måndagen den 16/1. Gör anmälan!

 

 

 

 

 

 

 

© Gymi 2013