pojatpuolapuilla_cycleLunarenkailla_cycleVeetikivillasininenparkour_cycletytot_cyclepojat_cyclekärrynpyöräChristinajaMikaelCycleLilli
Slogan

Bromma

På Gymi håller vi ledda pass för olika åldersgrupper (0-99 år). Man gör anmälan till terminen (hösttermin, vårtermin, sommartermin) eller provpass. Man väljer en viss grupp som man vill vara med i under terminen (till exempel Gymi 10-13 år måndagar kl 15-15.55) och så går man i den gruppen hela terminen (eller byter grupp vid behov). Man kan börja när som helst om det bara finns plats i grupperna.

Här hittar du schemat för de olika terminerna. Anmälan görs i förväg med webbformuläret, och betalningen görs på nätet i samband med anmälan. Formuläret ger dig rätt pris för resten av terminen.

Du kommer till anmälningsblanketten genom att klicka på knappen ”Gör anmälan” i sidobalken.

Närmare information om passen och deras innehåll hittar du här.

När du anmäler dig, välj först 1) PASS, 2) LÄGER OCH KURSER eller 3) EVENEMANG. En ny meny visas med namn på passen där du kan välja det som passar dig (till exempel alla passen med förälder med hittar du under Gymi 1-4 år). Därefter öppnas ytterligare en ny meny där du väljer din grupp, dvs. veckodag och tidpunkt. Kontrollera även att du har anmält dig till rätt period (höstperioden eller vårperioden). Kom ihåg att välja rätt åldersgrupp för ditt barn. Åldersgränserna är inte strikta utan meningen är att hitta den bästa gruppen för ditt barn / dig.

Betalningen görs på nätet i samband med anmälan. Om vi av någon anledning måste skicka en faktura, så tar vi ut en tilläggsavgift på 150 kr.

Du kan även anmäla dig till ett TEST- eller PROVPASS (200 kr). Välj i så fall “Pass” => “Provpass” => till ex. “hösttermin 2018” (skriv till vilket pass du kommer: dag och tid).  Om du vill säkra en plats i gruppen rekommenderar vi att du anmäler dig till hela terminen.

Anmälan till ett provpass garanterar inte en grupplats för hela terminen. Om grupplatsen löses in inom en vecka efter testpasset dras den betalda provavgiften av från hela terminsavgiften (priset som gäller vid provpassets tidpunkt). 

Vi kan inte ta emot preliminära bokningar. En anmälan (med webbformulär, via e-post, med pappersblankett eller muntligen) är alltid bindande enligt avtalsvillkoren. Läs noggrant igenom avtalsvillkoren (på anmälningsblanketten).

Om du har frågor, hjälper vi gärna!

UNDANTAG UNDER VÅRTERMINEN

Vårterminen består av 17 träningsgånger – INGA träningar under sportlovet (vecka 9) eller påsklovet 16.-22.4 (ti-må).

OBS! Då terminen slutar den 26/5, blir det nu 16 träningsveckor. Detta betyder att alla får ta ett extra träningspass under terminen. Berätta gärna till läraren när ni vill komma och till vilket pass – när som helst under vårterminen.

 

 

 

 

 

 

 

© Gymi 2013