LillikärrynpyöräLunarenkailla_cyclesininenparkour_cycleChristinajaMikaelCyclepojat_cycleVeetikivillatytot_cyclepojatpuolapuilla_cycle
Slogan

Vårterminen 2024 – löpande anmälningar!

Gör anmälan till vårterminen 2024!

Nu sänker vi priserna för vårens klasser!

Vi har en hel del nyheter inför det nya året, vilket vi är så glada över! Läs mer om detta nedan:

Träning för föräldralediga:

Som nybliven förälder känns det ofta svårt att hinna med sig själv, och sitt välmående. På Gymi kan du ta med din lilla och träna i en lugn och trygg miljö. Vi har mjuka golv och mjuka redskap. Här kan du som förälder få chansen att prova på en varierande träningsform, oavsett om du har tidigare erfarenhet av träning sedan tidigare eller inte.

När? Tisdagar kl. 9:10-9:50

Seniorträning:

Rörelse är roligt och givande för alla åldrar, men även viktigt för att vi ska behålla vår goda hälsa genom livet. Rörelse får oss att må bra. Dessutom är det roligt att träna tillsammans med vänner, nya såväl som gamla. På Gymi anpassar vi träningen efter dina behov, oavsett om du har tidigare erfarenhet eller inte. Efter träningen går det bra att ta det lugnt, vi bjuder på kaffe och te!

När? Onsdagar kl. 10-10:45

Pappaträning:

Vi ser ett behov av pappor som behöver umgås med andra pappor. Att träna tillsammans och utbyta erfarenheter med dem i en liknande livssituation får oss att må bra. På Gymis pappaträning kommer ni, med hjälp av en ledare, att få träna mångfacetterat och prova på sådant ni kanske aldrig har gjort förut. Det är roligt, utmanande och givande. Tidigare erfarenhet av träning behövs inte. Vi anpassar oss efter individens behov. Det kommer att finnas avsedd plats för för de små att vila på medan pappa tränar.

När? Torsdagar kl. 9:10-9:50

Vuxenträning:

Vad förvånade vuxna blir när de får reda på att även de kan komma till Gymi och träna! Hos oss kan alla träna, oavsett ålder och tidigare erfarenheter. Att klättra, hänga och balansera är alla naturliga rörelser, men även sådana rörelser som får oss att må bra. På Gymi kan du utveckla bland annat din kroppskontroll, styrka, smidighet, snabbhet och explosivitet. Ingen tidigare erfarenhet av träning behövs, vi är alla här för att lära oss, utveckla oss och ha roligt!

När?

Tisdagar kl. 12:10-13

Torsdagar kl. 12:10-13

Söndagar kl. 19:25-20:20

DROP IN

Träna tillsammans på egen hand! På Gymi Family kan ni fritt använda vår lokal och redskap. Man kan antingen förboka för hela terminen, enskilda tillfällen eller bara droppa in när man får lust!

När?

Tisdagar kl. 10-12

Torsdagar kl. 11-12

Söndagar kl. 9:30-10:15

Undantag för lov och utanför terminstid.

Utöver dessa nyheter har vi även utökat våra populära Gymi-pass 1-4 år med egen vuxen, så att ni har fler dagar att välja mellan!

Du anmäler dig genom att trycka “anmälan” i spalten till höger; välj “pass”, “service” samt veckodag och tid.

 

 

Vi ses på Gymi

 

© Gymi 2013