LilliVeetikivillapojat_cycletytot_cyclesininenparkour_cycleChristinajaMikaelCyclekärrynpyöräLunarenkailla_cyclepojatpuolapuilla_cycle
Slogan

Ta över Gymis verksamhet i Bromma!

Vill du driva en egen barnverksamhet med prisvinnande pedagogik och utrustning? Och sprida rörelseglädje?

Här är din chans! Ta över verksamheten och våra härliga kunder i Gymi Bromma!

Gymi Bromma som öppnades i slutet av 2018 är nu till salu. Det handlar om försäljning av den växande affärsverksamheten och franchise / lisens avtal.

Vill du jobba med barnfamiljer, hälsa och rörelse? Nu har du möjlighet att ta över den nuvarande verksamheten som visar en god och växande lönsamhet och har ett stort kundunderlag med fasta och nöjda kunder. Gymi har en utmärkt rykte i närområdet.

Gymi är ett finskt varumärke med barngymkoncept, lärarutbildning och aktiverande möbler. Gymi i Bromma drivs enligt konceptet och med hjälp av Gymis handbok, pedagogik och läroplan. Den som köper affärsverksamheten kommer att få skriva franchise-/ lisensavtal och få utbildning till konceptet.

Verksamheten i Bromma drivs i fantastisk lokal på bra läge i Mariehäll. Lokalen är belägen i gatuplan och har ett bra skylt läge. I dagsläget innebär verksamheten klasser för olika åldersgrupper, dagläger under skolornas lov samt kalas och andra privata evenemang.

Bakgrund till försäljningen är att samtliga delägare har anställningar också i bolaget som äger Gymi -varumärket och vill nu satsa på utveckling och tillväxt av hela konceptet. Gymi i Bromma är för tillfället den enda anläggningen i Sverige.

Att starta en eller flera Gymis på en annan ort är så klart också möjligt.

Med Gymis koncept och olika samarbetsmodeller är det möjligt att börja driva verksamhet var som helst. Gymi verksamhet kan drivas hel- eller deltid.

Du kan läsa mera på Gymi Franchising -sidan.   

KONTAKTA OSS: info(a)gymi.se

© Gymi 2013