sininenparkour_cycleVeetikivillakärrynpyöräLunarenkailla_cyclepojat_cyclepojatpuolapuilla_cycletytot_cycleLilliChristinajaMikaelCycle
Slogan

Höstlovsläger 2022 – GÖR ANMÄLAN!

De populära och roliga Gymi-läger ordnas igen under skolornas höstlov vecka 44. Gör anmälan!

Lägerprogrammet innehåller artistisk gymnastik, parkour, gymiwarrior -bana, voltskola, handståendeskola, löpskola, yoga, akrobatik och cirkus samt avslappningsövningar. Dessutom rör vi på oss utomhus när vädret tillåter. Efter önskemål kan programmet innehålla kyrkråtta, tio stickor på ett bräde, parklekar, pulkabacke, sparkcykel, slackline-tricks, City Battle -lekar och olika favoritlekar. Varje dag innehåller såväl fria lekar och träning med nya lägerkamrater som ledda aktiviteter och vilopauser. Att bygga kojor på Gymi är en favoritsyssla bland våra campare!

De varierande motionspassen under lägret utvecklar uthållighet, kroppskontroll och rörlighet. Övningarna på banan utvecklar framför allt balanssinnet och koordinationsförmågan. Man behöver inte kunna några tricks när man kommer till lägret, men det finns utmaningar som passar allas nivå, även för längre hunna. Att träna upp sina färdigheter tycker säkert alla är kul, och det finns alltid någonting roligt att göra. Förutom att man på Gymi lär sig nya motoriska färdigheter så satsar vi på att skapa en gemenskap och på att utveckla den sociala kompetensen – så vi leker också gärna!

Läs mera och gör anmälan på lägersidan.

© Gymi 2013