ChristinajaMikaelCycleLunarenkailla_cycletytot_cyclekärrynpyöräsininenparkour_cycleVeetikivillaLillipojatpuolapuilla_cyclepojat_cycle
Slogan

Gymi-läger under sommaren 2019!

Gymi-läger är ett parkour-, akrobatik-, cirkus- och gympaläger för alla nivåer -för 6-12-åringar. Fina dagar fulla av rörelseglädje och inlärning av så väl sociala som motoriska färdigheter. Att få leka och ha det roligt i en liten grupp (max 12 barn) samtidigt som man tränar och rör på sig – bättre kan det inte bli!

Under sommaren 2019 håller vi läger under veckor 24-27 och 31-33. Bäst att göra anmälan NU så hinner vi fixa ett perfekt läger just den veckan du vill delta! I anmälningsblanketten välj: “Läger och kurser” => “Gymi Camp -sommarläger” => tidpunkt.

Det finns också möjlighet att göra anmälan till halvdagsläger samt 1-4 dagar under vissa veckor. Fråga oss om du inte hittar  läger som du letar efter!

Läs mera om våra läger på läger-sidan.

Man kan också välja att delta på en del av lägerveckan om det finns plats. Vi öppnar anmälan till enskilda dagar närmare lägren då vi ser platssituationen. Om du inte gör anmälan till hela lägerveckan (till exempel 2 dagar eller 4 dagar), välj antal dagar och rätt vecka samt skriva till vilken dag / vilka dagar du önskar delta.

      

© Gymi 2013