VeetikivillaLillitytot_cycleLunarenkailla_cyclekärrynpyöräpojat_cyclesininenparkour_cycleChristinajaMikaelCyclepojatpuolapuilla_cycle
Slogan

Gymi Camp – Läger och Workshops

Under skolloven – sommarlov, sportlov, påsklov, höstlov, jullov – anordnar Gymi varierande SPORTIGA DAGLÄGER för barn och ungdomar i åldern ca 6−12. Kortare TRÄNINGSLÄGER eller workshoppar anordnas i första hand för ungdomar i åldern 12−16 samt för vuxna. Lägren passar för alla, oberoende vilken nivå man befinner sig på. Programmet utformas för var och en så att det passar alla lägerdeltagare. Det är så kul att få träna och leka tillsammans – i små grupper förståss.

KOMMANDE LÄGER:

 • SPORTLOVSLÄGER
 • PÅSKLOVSLÄGER 
 • SOMMARLOVSLÄGER
 • HÖSTLOVSLÄGER
 • JULLOVSLÄGER

Man kan anmäla sig till hela veckan, en del av dagarna eller halvdagsläger. Fortsätt läsa denna sida, så får du veta mera. Prisen hittar du här.

Vi öppnar anmälan till en del av lägerveckan närmare till lägret. De som gör anmälan till hela lägret får först möjlighet att boka plats.

GÖR ANMÄLAN SÅ HÄR: Klicka på “Anmäl dig till lägret / Bromma” => fyll i blanketten (alla rutor) => välj “Läger och kurser” =>  välj “Gymi Camp -sommarläger” (eller Gymi Camp läger 2 dagar mm) => välj datum. Klicka att du har läst och godkänner avtalsvilllkoren och “Skicka anmälningen”. Efter det kommer du till betalningen.

Om du gör anmälan till bara en del av dagarna, skriv ännu vilka dagar du önskar boka (om inte det redan står i anmälningsblanketten).

Om du inte hittar dagarna / veckan du önskar, kontakta oss via e-post.

Lägren hålls i Gymis lokaler med möjlighet till varierad och kul träning. En inspirerande miljö ger näring åt fantasin både när du tränar och leker.

Gymi Camp -läger – dagläger – gympaläger – parkourläger  – cirkusläger – gymiwarriorläger …

Gymi Camp daglägret innefattar ledarlett program varje dag ca kl. 9.30−15. Man kan dock komma till Gymi redan 9.00 och stanna ända till kl. 16.00. Gymis läger är alltså även trygg verksamhet dagtid för barn till arbetande föräldrar.

På Gymis läger är grupperna små och aktiviteterna roliga och coola. Lägren har max 18 barn per två närvarande ledare. På Gymis läger gör vi annat än bara campar − barnen lär sig också nya färdigheter i en trygg miljö. Den trygga miljön skapas av Gymis vuxna, utbildade instruktörer, som övervakar barnen under hela lägerdagen.

Lägerprogrammet innehåller artistisk gymnastik, parkour, gymiwarrior -bana, voltskola, handståendeskola, löpskola, yoga, akrobatik och cirkus samt avslappningsövningar. Dessutom rör vi på oss utomhus när vädret tillåter. Efter önskemål kan programmet innehålla kyrkråtta, tio stickor på ett bräde, parklekar, pulkabacke, sparkcykel, slackline-tricks, City Battle -lekar och olika favoritlekar. Varje dag innehåller såväl fria lekar och träning med nya lägerkamrater som ledda aktiviteter och vilopauser. Att bygga kojor på Gymi är en favoritsyssla bland våra campare!

Beroende på vecka och barnens önskemål innehåller lägerveckan också bl.a. Lägerolympiaden. På lägren har man även kunnat se ivriga Gymi discodansare och Gymi filmarbetare. Fantasin har inga gränser när vi tränar och tillbringar tid med varandra.

Vi har med oss egen lunch och mellanmål till lägerdagen. Alla får ha med sig egen matlåda med favoritmat, så att alla säkert får tillräckligt med energi under lägerdagen. På Gymi finns kylskåp samt mikrovågsugn. Man kan också beställa mat till Gymi. Vi varvar ner från dagens aktiviteter med en gemensam lunchpaus som samtidigt är en trevlig stund för umgänge.

Gymi Camp lägret övar vi kullerbyttor, att stå på händerna, slå volter, koncentrera oss på yoga-rörelser, jonglering, par- och luftakrobatik, springa på väggen, trapetsövningar, hjulning, monkey-hopp… – alltså tricks, gymnastik, parkour och akrobatik på allas nivå. Inga förkunskaper behövs.

De varierande motionspassen under lägret utvecklar uthållighet, kroppskontroll och rörlighet. Övningarna på banan utvecklar framför allt balanssinnet och koordinationsförmågan. Man behöver inte kunna några tricks när man kommer till lägret, men det finns utmaningar som passar allas nivå, även för längre hunna. Att träna upp sina färdigheter tycker säkert alla är kul, och det finns alltid någonting roligt att göra. Förutom att man på Gymi lär sig nya motoriska färdigheter så satsar vi på att skapa en gemenskap och på att utveckla den sociala kompetensen – så vi leker också gärna!

Under lägerveckan lär vi oss att slappna av och ta hand om kroppen med härliga yoga övningar och vi kan till exempel utföra återhämtande bollmassage på varandra. Den dagliga avkopplingsstunden är en av barnens absoluta favoriter.

På det sportiga lägret är det bra att ha på sig vanliga sportkläder och vara barfota inomhus. För motion utom- och inomhus ska man alltid ha olika kläder.

Man kan också välja att delta på en del av lägerveckan om det finns plats. Vi öppnar anmälan till enskilda dagar närmare lägren då vi ser platssituationen. Om du inte gör anmälan till hela lägerveckan (till exempel 2 dagar eller 4 dagar), välj antal dagar och rätt vecka samt skriva till vilken dag / vilka dagar du önskar delta.

Camp-programmet innehåller:

 • Parkour och freerunning
 • Gymnastik
 • Akrobatik
 • Cirkus
 • Yoga
 • Street workout
 • Spring- och voltskola, handståendeskola
 • Lekar inne och ute

Gymi Workshops: handstående, street workout, voltskola…

Gymi Workshops arrangeras under terminerna för barn, ungdomar och även vuxna. Det finns till exempel handståendeskola, voltskola och street workout kurser. Du kan beställa en workshop för din grupp!

 

Narinkkatori

© Gymi 2013