sininenparkour_cycleChristinajaMikaelCycleLunarenkailla_cycletytot_cyclepojatpuolapuilla_cycleVeetikivillakärrynpyöräpojat_cycleLilli
Slogan

Kul träning i små grupper – gör anmälan till VÅRTERMIN 2021!

Kom med! Man kan börja när som helst om det bara finns plats i gruppen. Anmälningsblanketten visar rätt pris och plats situationen.

Mångsidig rörelse är bra för hälsan. Balansträning är speciellt viktig och inte minst därför att det är direkt kopplat med förmågan av kognitiv inlärning. Träning och rörelse minskar stress och utvecklar ens självkänsla och självförtroende.

Kom med på kul träning! Under de exceptionella tider under året 2020 satsar vi ännu mera än vanligt på städning i den fräscha lokalen i befinner oss i Mariehäll. Vi följer hälsomyndigheternas råd, håller avstånd, tvättar händerna före och efter träningen och ser till att ingen även med lindriga symptom tränar på Gymi.

Grupperna på Gymi är alltid små (max 12-15 barn), och bara en grupp tränar i taget. Med små grupper, våra träningsprogram och pedagogik samt redskap, möbler och mattor skapar vi träningsro, trivsel och en trygg träningsmiljö.

Vi hjälper gärna i att hitta de bästa klasserna åt din familj. Du hittar mera info om klasserna här. Schemat finns här.

Man kan börja när som helst om det bara finns plats i gruppen. Anmälningsblanketten visar rätt pris och plats situationen.

Anmälning till vårterminen 2021 har börjat.

© Gymi 2013